Pozvánka na workshopy



Prajem Vám krásne a ničím nerušené čítanie.

Volám sa Zitka Žáčiková, zaoberám sa ručnými umeleckými prácami a rada Vás zasvätím do tajov tohto umenia.

Je známe, že ak vidíš niečo pekné vyrábať, prinesie ti to radosť, ale ak si to vyskúšaš vlastnými rukami, radosť je neopakovateľná. Máte uponáhľaný stresujúci život, zastavte sa a doprajte si zážitkový netradičný darček, pre seba, priateľov, príbuzných…

V rámci psycho hygieny, či relaxu sa často propagujú rôzne metódy a práve teraz sa do popredia uvádzajú ručné práce, ktoré pomáhajú odbúrať stres, napätie, nepohodu…Príďte sa presvedčiť a zastavte sa na workshope, v príjemnom prírodnom prostredí a odnesiete si netradičný darček, ktorý určite neuvidíte na inej osobe. A nielen že si niečo pekné vyrobíte, ale spoznáte rôzne techniky ako je enkaustika, dekupáž, paverpol, mozaika, aranžovanie, štrikovanie, háčkovanie…

Príjemné posedenie s kamarátkami, tkz. Babinec môžete zažiť v chatovej osade neďaleko Zelenej vody v Novom meste n/Váhom.

Tiež sa vám stáva že neviete ako obdarovať vašich priateľov, rodinu…Darovať zážitkový darček, je darček na ktorý len tak obdarovaný nezabudne.

Techniky sú nenáročné a zvládne ich každý dospelý človek, v prípade nedarenia sa, pomôžem ,aby si každý zúčastnený odniesol aktuálny výrobok a samozrejme ochotne poradím každému.

Workshopy sa uskutočnia v podvečerných hodinách v piatok a sobotu, presnú hodinu si dohodneme.

Objednávať telefonicky, dĺžka trvania podľa druhu, výrobku, priemerne 1,5 až 2 hod. Cena jedného workshopu je cca 10 €/ osobu.

Zameranie workshopov:
Náušničky
Brošne
Golierik z rifľoviny,alebo náhrdelník
Aranžmán s kôry so skalničkami
Šálik z tenkého materiálu
Mozaiková podložka pod šálku
Obraz maľovaný enkaustikou
Váza vyrobená paverpolom
Štrikovaný šálik vhodný na chladnejšie letné dni

V CENE JE SAMOZREJME KÁVIČKA, ALEBO BILINKOVÝ ČAJÍK

Objednávky: mob. 0910470691 ,alebo emailom: zitka.zacikova@gmail.com

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja tvorba a čo do nej vkladám

Portréty slávnych

Obrazy, obrázky, string art 2